Az online tanácsadást karriertanácsadás témában kétféleképpen veheted igénybe:

– egyenként, különálló alkalmak formájában;

– választasz a lenti csomagok közül.

Ha nem tudod pontosan hány alkalomra lenne szükséged, akkor az első beszélgetést követően közösen eldöntjük, hogy érdemes lenne-e valamelyik csomagot választanod. Természetesen arra is van lehetőség, hogy az egyes alkalmakat továbbra is egyenként vedd igénybe.

 Ez esetben egy 60 perces beszélgetés 8000 Ft.

Ha viszont a lenti csomagok valamelyikénél magadra ismersz, akkor érdemes azok közül választanod, hiszen kedvezményt is tartalmaznak.

alarmclock

Stressz és munkával kapcsolatos problémák

32 000 Ft  / 4 alkalom

A 4 alkalmas tanácsadás lépései:

Stresszhez a munkahelyi problémák mellett személyes gondok is vezethetnek. Ha kimerültnek, kedvetlennek és fáradtnak érzed magad és már-már úgy érzed, hogy kezdesz kiégni, akkor ez a csomag neked való.

Egyetemről a munkába

Útkereső

21 000 Ft / 3 alkalom

A csomag neked való ha félve lépsz ki a nagybetűs életbe és elbizonytalanodtál, hogyan is kellene azt elkezdeni. Sőt, abban sem vagy biztos, hogy milyen munkát szeretnél. 

A beszélgetések során segítek tisztábban látni, és leküzdeni a  félelmeidet.

A 3 alkalmas tanácsadás lépései:

Karrier újratervezés

Karrier (újra)tervezés

38 000 Ft / 5 alkalom

Szeretnéd megtalálni azt a munkát, amit szívesen csinálsz? Ha újraterveznéd az eddigieket és készen állsz a változtatásra, akkor érdemes ezt a csomagot választanod.

Az 5 alkalmas tanácsadás lépései:

Akármelyik csomagot is választod, az utolsó alkalommal végignézzük honnan hová jutottál el és ha szükséges, újabb alkalmakat is igénybe vehetsz.

Kezdd el ma a változást!