Az online tanácsadást karriertanácsadás témában kétféleképpen veheted igénybe:

– egyenként, különálló alkalmak formájában;

– választasz a lenti csomagok közül.

Ha nem tudod pontosan hány alkalomra lenne szükséged, akkor az első beszélgetést követően közösen eldöntjük, hogy érdemes lenne-e valamelyik csomagot választanod. Természetesen arra is van lehetőség, hogy az egyes alkalmakat továbbra is egyenként vedd igénybe.

 Ez esetben egy 60 perces beszélgetés 8000 Ft.

Ha viszont a lenti csomagok valamelyikénél magadra ismersz, akkor érdemes azok közül választanod, hiszen kedvezményt is tartalmaznak.

alarmclock

Stressz és munkával kapcsolatos problémák

32 000 Ft  / 4 alkalom

A 4 alkalmas tanácsadás lépései:

 • 1. alkalom: Részletesen átbeszéljük a problémát és azt, hogy mi okozza a legnagyobb stresszt az életedben.
 • 2. alkalom: Hogyan tudod kezelni a stresszt? Olyan technikákat mutatok neked, amelyek segíthetnek és kiválasztjuk közülük azt, ami legjobban illik a személyiségedhez.
 • 3. alkalom: Hogyan küzdj meg a negatív gondolataiddal? Hatékony technikák, a gondolkodásmód megváltoztatása.
 • 4. alkalom: A változás folyamata és akadályai - mi az, ami nehezíti a változást? Tanult tehetetlenség és önbizalom.

Stresszhez a munkahelyi problémák mellett személyes gondok is vezethetnek. Ha kimerültnek, kedvetlennek és fáradtnak érzed magad és már-már úgy érzed, hogy kezdesz kiégni, akkor ez a csomag neked való.

Egyetemről a munkába

Útkereső

21 000 Ft / 3 alkalom

A csomag neked való ha félve lépsz ki a nagybetűs életbe és elbizonytalanodtál, hogyan is kellene azt elkezdeni. Sőt, abban sem vagy biztos, hogy milyen munkát szeretnél. 

A beszélgetések során segítek tisztábban látni, és leküzdeni a  félelmeidet.

A 3 alkalmas tanácsadás lépései:

 • 1. alkalom: Megbeszéljük, hogy miért vagy elakadva és mi okozza neked most a legnagyobb nehézséget.
 • 2. alkalom: Kiderítjük, hogy milyen típusú munka lenne leginkább neked való, hova/mire lenne érdemes jelentkezni. Ha kíváncsi vagy továbbiakra magaddal kapcsolatban, akkor személyiségtesztet is kitölthetsz.
 • 3. alkalom: Tervezd meg az életedet, gondolkodj a 'dobozon kívül'! Kreatív útkeresés és tervezés a design-thinking módszerével:)
Karrier újratervezés

Karrier (újra)tervezés

38 000 Ft / 5 alkalom

Szeretnéd megtalálni azt a munkát, amit szívesen csinálsz? Ha újraterveznéd az eddigieket és készen állsz a változtatásra, akkor érdemes ezt a csomagot választanod.

Az 5 alkalmas tanácsadás lépései:

 • 1. alkalom: Megnézzük hol tartasz most, feltérképezzük az erősségeidet és azt, hogy miben kellene fejlődnöd. Ehhez a beszélgetés mellett tesztet is használunk, amelyet a következő alkalom előtt kiértékelek és emailben elküldök neked.
 • 2. alkalom: Közösen meghatározzuk, hogy mi az a cél amit szeretnél elérni - és lépésről-lépésre kidolgozzuk, hogyan valósíthatod azt meg.
 • 3. alkalom : Mi az, amivel leginkább akadályozod magad? A nehézségek és lehetséges problémák azonosítása.
  Ha azon gondolkodsz, hogy saját vállakozásba kezdenél akkor átbeszéljük, hogy a téged érdeklő területen milyen vállakozás ötletek lehetnek, hogyan indulj el és hogyan küzdj meg a lehetséges akadályokkal.
 • 4-5. alkalom: Megbeszéljük az időközben felmerülő kérdéseket és a hogyan továbbot. Támogatást kapsz a döntésedhez és összeállítunk egy konkrét megvalósítási tervet, amely részletesen tartalmazza azokat a lépéseket, amelyeket érdemes megtenned.

Akármelyik csomagot is választod, az utolsó alkalommal végignézzük honnan hová jutottál el és ha szükséges, újabb alkalmakat is igénybe vehetsz.

Kezdd el ma a változást!