Ha szeretnél egy mini önismereti utazáson részt venni és felülírnád a régi, rosszul működő beidegződéseidet,
akkor töltsd le az ingyenes Önbizalomfejlesztő mini e-bookomat,
amely lépésről-lépésre vezet végig a megvalósítás útján!

Online pszichológiai tanácsadás

Talán te is érezted már úgy, hogy jó lenne valakivel – aki független, külső szemlélőként lát rá az életedre – megbeszélni a téged foglalkoztató problémákat, elakadásokat.

A jelenlegi élethelyzetedbe azonban nem fér bele, hogy még egy helyre elmenjél, elutazzál ezért.

Az online tanácsadás megadja azt a lehetőséget, hogy ne kelljen feltétlenül kimozdulni otthonról ha ilyen típusú segítséget keresel.

Neked való, ha

Könnyebben beszélgetsz online

Vannak, akik könnyebben és oldottabban tudnak online beszélgetni, mint személyesen. Az otthoni megszokott környezetben könnyebb megnyílni és beszélni a problémákról.

Sokat vagy úton és nagyon elfoglalt vagy

Ha sokat utazol (mert például ilyen jellegű munkád van) és a személyes találkozás nehezen oldható meg, de szeretnéd valakivel átbeszélni a problémáidat.

Külföldön vagy vidéken élsz

Lehet, hogy a lakóhelyed közelében vagy ahol éppen most tanulsz, nincs elérhető személyes segítség. Azt viszont érzed, hogy szükséged lenne egy kis változtatásra de tanácstalan vagy a hogyan továbbot illetően.

Otthonlévő anyuka vagy

A személyes találkozást és a közlekedést nehezen tudnád megoldani de nagy szükségét érzed, hogy beszélgess valakivel hiszen készülsz a nagy visszatérésre a munkaerőpiacra, vagy az önbizalmadat erősítenéd meg. 

Kényelmes és hatékony, mert:

rugalmasan beleilleszthető a mindennapjaidba akkor is, ha nincs időd órákat utazni egy beszélgetésért;

–  gyakran az otthonunk kényelméből könnyebben és oldottabban tudunk beszélgetni.

Technikai részletek

A tanácsadások Skype-on, Messengeren vagy Viberen zajlanak – amelyik neked a legkényelmesebb, és a legkönnyebben tudod használni.

Az egyes alkalmak kifizetése átutalással történik, az általam megadott számlaszámra. Lehetőség van az alkalmankénti fizetésre és arra is, hogy több alkalmat egyszerre, csomag formájában fizess ki. 

Ha szívesen kipróbálnád a kifejezetten bizonyos témakörökre kidolgozott csomagjaimat, akkor azokról itt olvashatsz bővebben: