Szia, üdvözöllek az oldalamon!

Mráz Katalin pszichológus vagyok és az utóbbi néhány évben főleg személyesen fogadtam a klienseimet Budapest belvárosában.

Egyre többen kerestek meg azonban online tanácsadásra vonatkozó kéréssel ezért létrehoztam ezt az oldalt amely mindazoknak szól, akik szívesen foglalkoznának önismerettel online formában akár pszichológiai tanácsadás, akár cikkek olvasása, akár online tanfolyamok keretében.

Pszichológusként elsődleges célom, hogy segítsek a hozzám fordulóknak tudatosítani a szükségleteiket és igényeiket azért, hogy teljesebb, boldogabb életet éljenek. Módszereim elsősorban megoldásközpontúak, a célom az, hogy önmagad jobb megismerése mellett praktikus, a gyakorlatban is használható módszertant sajátíts el, amely később az élet más területein is hasznodra lesz.

online tanácsadás

Végzettségeim

Pszichológia MA, Szegedi Tudományegyetem

Okleveles pszichológus végzettségemet Szegeden, az egyik legnagyobb múltú egyetemen szereztem. A legkorszerűbb tudományos eredmények megismerése mellett az oktatás a gyakorlatban is jól használható ismereteket/tudást adott.

Pszichológia BA, Kolozsvár, Babes-Bolyai Egyetem

A Babes-Bolyai Egyetem képzése stabil elméleti alapokat, valamint a pszichológusi munka során követendő alapelveket és szemléletmódot adott.

Közgazdász MA diploma, Budapesti Corvinus Egyetem

Vannak olyan problémák, amelyekhez gyakorlatiasan célszerű közelíteni. A gazdasági kérdések át-meg átszövik mindennapjainkat. Ahhoz, hogy tudatosan tudjuk élni és tervezni az életünket szükség van arra is, hogy ismerjük azt az ’anyagi’ világot, amely körülvesz bennünket. Közgazdász végzettségemnek köszönhetően olyan kérdésekben mint például egy vállalkozás tervezése, időgazdálkodás is tudok neked segíteni.

Továbbképzések

Folyamatosan bővítem a tudásomat, hogy naprakész, korszerű módszerekkel tudjam segíteni a hozzám fordulókat. Az utóbbi időben érdeklődésem középpontjába az online tanácsadás során alkalmazható módszerekkel kapcsolatos képzések, tanfolyamok kerültek.

  • Life Purpose Coach – Transformation Academy ™ – International Academy of Life Coaching & Entrepreneurship, 2016.
  • Life Coach Certification: Therapeutic Model – Renaissance Life Therapies, 2017.
  • Beyond Professional Burnout – Find new purpose in your life – Online course by Stephen Dynako, 2016.
  • Certified Relationship Workshop Facilitator for Life Coaches – Joeel & Natalie Rivera, 2016.
  • NLP – A Fully Inclusive and Comprehensive NLP (Neuro Linguistic Programming) Certification Course – Graham Nicholls, 2018.

Kezdd el ma a változást!